Mycie i dezynfekcja urządzeń zgodnie z normami HACCP
HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) jest to system zapewniający bezpieczeństwo żywności, który pozwala na zidentyfikowanie i kontrolowanie wszelkich zagrożeń odnoszących się do jej bezpieczeństwa i jakości.
System ten, ma zastosowanie w przypadku producentów i dystrybutorów żywności.
HACCP został stworzony jako narzędzie, które poprzez odpowiedni stały monitoring pozwala podnieść standard i jakość działania przedsiębiorstwa.
Aby zapewnić należyte wdrożenie systemu i mieć pewność że mycie, dezynfekcja oraz bieżące utrzymanie czystości urządzeń, jest przeprowadzane prawidłowo – zgodnie z wszelkimi wytycznymi i normami, proponujemy Państwu nasze usługi w zakresie:
Mycia i dezynfekcji pomieszczeń oraz urządzeń zgodnie z normami HACCP
Ponieważ HACCP jest systemem specyficznym dla danego przedsiębiorstwa, indywidualnie należy rozpatrywać charakter każdej działalności oraz przebiegających tam procesów produkcyjnych.
Zespół B-Clean po zapoznaniu się z Państwa branżą i zakresem usług, opracuje harmonogram i zakres przeprowadzanych prac, z uwzględnieniem podmiotu mycia, sposobu mycia oraz częstotliwości prowadzenia zabiegów mycia, dezynfekcji i sterylizacji.
Fachowa kadra korzystająca z profesjonalnych i certyfikowanych urządzeń przeprowadzi sprawnie i rzetelnie proces mycia i dezynfekcji w Państwa firmie, zakładzie produkcyjnym lub magazynowym.